Телефон+45 50 10 40 70

 Озонски генератори на големо

Трговија на големо со озонски генератори Северна Македонија

Убав и чист дизајн
Цени од 35 € / единица
Испорака во рок од 2-5 дена
Website in English

ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

Ozonegenerators.eu е данска компанија со седиште во Фредериксберг, Копенхаген.

Нашите магацински капацитети се наоѓаат во Сковлунде, Данска.

Основани сме во 2006 година и сме водечки дистрибутер во Данска на генератори на озон и други производи за санација на мирис и контрола на мирисот.

Ги снабдуваме компаниите во индустријата за услуги за штети, автомобилската индустрија, компаниите за чистење, општините и другите јавни власти, како и приватниот сегмент.

> > Посетете ја нашата данска веб-страница

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Нашиот асортиман на производи ги покрива повеќето потреби за санирање на мирис.

Нудиме средства за чистење на озон од 1.000mg - 40.000mg во 8 различни модели.

Нашите генератори на озон имаат чист и едноставен дизајн, најнова технологија и се лесни за ракување.

Наведените цени се за „no-name“ озонатори, како и за неименувани прирачници и кутии. Можно е вашето лого/марка да се испечати или етикетира. Распрашајте се за цените.

Сите цени се без. ДДВ и без. испорака.

ИСПОРАЧУВАМЕ ДО

Албанија   Андора   Австрија   Белорусија   Белгија   Босна и Херцеговина   Бугарија   Хрватска   Кипар   Чешка   Англија   Естонија   Финска   Фарски Острови   Франција   Германија   Грција   Гренланд   Унгарија   Исланд   Ирска   Италија   Латвија   Лихтенштајн   Литванија   Луксембург   Малта   Молдавија   Монако   Црна Гора   Холандија   Северна Македонија   Северна Ирска   Норвешка   Полска   Португалија   Романија   Сан Марино   Шкотска   Србија   Словачка   Словенија   Шпанија   Шведска   Швајцарија   Турција   Обединетото Кралство   Велс

Време на испорака; 2-5 дена

ЦЕНИ НА ГОЛЕМОПРОДАЖБА

Генератор на озон 1G

Генератор на озон 1G

220-240V / 50HZ / 32W
Тип на приклучок F

Прочистување на воздухот
Прочистување на мали простори


35€ / единица - 100 единици
53€ / единица - 24 единици
99€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 3G

Генератор на озон 3G

220-240V / 50HZ / 45W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Автомобили


44€ / единица - 100 единици
66€ / единица - 24 единици
129€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 5G

Генератор на озон 5G

220-240V / 50HZ / 60W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Автомобили - Каравани - Чамци


52€ / единица - 100 единици
78€ / единица - 24 единици
159€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 10G

Генератор на озон 10G

220-240V / 50HZ / 75W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Автомобили - Каравани - Чамци - Помали станови и куќи

60€ / единица - 100 единици
90€ / единица - 24 единици
189€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 15G

Генератор на озон 15G

220-240V / 50HZ / 90W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Каравани - Чамци - Помали станови и куќи - подруми


68€ / единица - 100 единици
102€ / единица - 24 единици
229€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 20G

Генератор на озон 20G

220-240V / 50HZ / 105W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Каравани - Чамци - Апартмани и Куќи - Подруми


76€ / единица - 100 единици
114€ / единица - 24 единици
249€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 30G

Генератор на озон 30G

220-240V / 50HZ / 120W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Поголеми станови и куќи - поголеми подруми


89€ / единица - 100 единици
134€ / единица - 24 единици
299€ - 1 единица (RRP)

Генератор на озон 40G

Генератор на озон 40G

220-240V / 50HZ / 140W
Тип на приклучок F

Отстранување на мирис
Големи станови и куќи, големи подруми и поголеми површини до 600 кубни метри

102€ / единица - 100 единици
153€ / единица - 24 единици
349€ - 1 единица (RRP)

ДОДАТНИ ИНФОРМАЦИИ

Сертификација RoHS & CE

Нашите производи се произведени за да ги задоволат регулативите на ЕУ.

Сите генератори на озон во нашата палета на производи се со RoHS и CE сертификат.

Поддршка и резервни делови

На сите клиенти им се нуди поддршка по продажбата.

Покрај одржувањето и сервисирањето на машините, ние нудиме резервни и истрошени делови за сите наши генератори на озон.

2 години гаранција

Нудиме 2 години гаранција за сите производи.

Оваа гаранција опфаќа поправка или целосна замена на неисправниот предмет.

СЛИКИ НА ПРОИЗВОДОТ

Генератор на озон Македонија

Црн дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Озонска машина Македонија

Бел дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Озонски чистач Македонија

Црн дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Озонатор Македонија

Бел дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Озонски генератори на големо

Бел дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Озонски машини на големо

Црн дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Прочистувачи на озон на големо

Бел дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

Озонатори на големо

Црн дизајн

Димензии
240mm x 150mm x 175mm
Напон
220-240V/50Hz
Вграден осигурувач

КОНТАКТ

Ве молиме слободно контактирајте не за понуда или ако имате какви било прашања за нашите производи.

Јавете ни се на +45 50 10 40 70 или испратете ни е-пошта на sales@ozonegenerators.eu.

Можете исто така да ни испратите барање преку формуларот на нашата данска веб-страница.

Имаме само персонал кој зборува англиски во нашиот оддел за продажба и сервис.

Кликнете овде за веб-страница на англиски јазик

НАШИ ОПЦИИ ЗА КОНТАКТ

Работното време е понеделник - петок 10:00 - 16:00 часот

+45 50 10 40 70

sales@ozonegenerators.eu

Vesterbrogade 208 - BBC 23, 2000 Frederiksberg, Данска