Telefoni+45 50 10 40 70

 Gjeneratorë të Ozonit Shitje me shumicë

Shitje me shumicë e gjeneratorëve të ozonit Shqipëria

Dizajn i bukur dhe i pastër
Çmimet nga 35€/njësi
Dorëzimi brenda 2-5 ditëve
Website in English

PËR NE

KUSH JEMI NE

Ozonegenerators.eu është një kompani daneze me bazë në Frederiksberg, Kopenhagë.

Objektet tona të magazinës ndodhen në Skovlunde, Danimarkë.

Ne jemi themeluar në vitin 2006 dhe jemi distributori kryesor në Danimarkë i gjeneratorëve të ozonit dhe produkteve të tjera për korrigjimin e aromave dhe kontrollin e aromave.

Furnizojmë kompani në industrinë e shërbimeve të dëmtimit, industrinë e automobilave, kompanitë e pastrimit, bashkitë dhe autoritetet e tjera publike si dhe segmentin privat.

> > Vizitoni faqen tonë të internetit daneze

PRODUKTET TONA

Gama e produkteve tona mbulon shumicën e nevojave për korrigjimin e aromave.

Ofrojmë pastrues ozoni nga 1.000mg - 40.000mg në 8 modele të ndryshme.

Gjeneratorët tanë të ozonit kanë një dizajn të pastër dhe të thjeshtë, teknologjinë më të fundit dhe janë të lehtë për t'u përdorur.

Çmimet e listuara janë për ozonatorët 'no-name' si dhe manuale dhe kuti pa emër. Është e mundur që logoja/marka juaj të printohet ose të etiketohet. Pyesni për çmimin.

Të gjitha çmimet janë pa. vat dhe përjashtuar. dorëzimi.

NE DORËZIM TË

Shqipëria   Andorra   Austria   Bjellorusia   Belgjika   Bosnja dhe Hercegovina   Bullgaria   Kroacia   Qiproja   Republika Çeke   Anglia   Estonia   Finlanda   Ishujt Faroe   Franca   Gjermania   Greqia   Grenlanda   Hungaria   Islanda   Irlanda   Itali   Letonia   Lihtenshtajni   Lituania   Luksemburgu   Malta   Moldavia   Monako   Mali i Zi   Holanda   Maqedonia e Veriut   Irlanda e Veriut   Norvegjia   Polonia   Portugalia   Rumania   San Marino   Skocia   Serbia   Sllovakia   Sllovenia   Spanja   Suedia   Zvicra   Turqia   Mbretëria e Bashkuar   Uellsi

Koha e dërgimit; 2-5 ditë

SHUMICE ÇMIMET

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 1G

220-240V / 50HZ / 32W
Lloji i prizës F

Pastrimi i ajrit
Pastrimi i hapësirave më të vogla


35€ / copë - 100 njësi
53€ / copë - 24 njësi
99€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 3G

220-240V / 50HZ / 45W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Makina


44€ / copë - 100 njësi
66€ / copë - 24 njësi
129€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 5G

220-240V / 50HZ / 60W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Makina - Karvane - Varka


52€ / copë - 100 njësi
78€ / copë - 24 njësi
159€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 10G

220-240V / 50HZ / 75W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Makina - Karvane - Varka - Apartamente & Shtepi me te Vogla

60€ / copë - 100 njësi
90€ / copë - 24 njësi
189€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 15G

220-240V / 50HZ / 90W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Karvane - Varka - Banesa & Shtepi me te Vogla - Bodrume


68€ / copë - 100 njësi
102€ / copë - 24 njësi
229€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 20G

220-240V / 50HZ / 105W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Karvane - Varka - Banesa & Shtepi - Bodrume


76€ / copë - 100 njësi
114€ / copë - 24 njësi
249€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 30G

220-240V / 50HZ / 120W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Apartamente dhe shtëpi më të mëdha - bodrume më të mëdha


89€ / copë - 100 njësi
134€ / copë - 24 njësi
299€ - 1 njësi (RRP)

Gjenerator i ozonit

Gjenerator i ozonit 40G

220-240V / 50HZ / 140W
Lloji i prizës F

Heqja e erës
Apartamente dhe shtëpi të mëdha, bodrume të mëdha dhe sipërfaqe më të mëdha deri në 600 metra kub

102€ / copë - 100 njësi
153€ / copë - 24 njësi
349€ - 1 njësi (RRP)

INFORMACION SHTESË

Certifikimi RoHS & Ce

Produktet tona janë prodhuar në përputhje me rregulloret e BE-së.

Të gjithë gjeneratorët e ozonit në gamën tonë të produkteve janë të certifikuar nga RoHS dhe CE.

Mbështetje dhe pjesë këmbimi

Mbështetja pas shitjes u ofrohet të gjithë klientëve.

Përveç mirëmbajtjes dhe servisit të makinerive, ne ofrojmë pjesë rezervë dhe të konsumuara për të gjithë gjeneratorët tanë të ozonit.

2 vite Garanci

Ne ofrojmë 2 vjet garanci për të gjitha produktet.

Kjo garanci mbulon riparimin ose zëvendësimin e plotë të artikullit me defekt.

IMAZHET E PRODUKTIT

Gjeneratori i ozonit Shqipëria

Dizajni i Zi

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Makineri e ozonit Shqipëria

Dizajni i Bardhë

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Pastrues i ozonit Shqipëria

Dizajni i Zi

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Ozonator Shqipëria

Dizajni i Bardhë

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Gjeneratorë ozoni me shumicë

Dizajni i Bardhë

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Makina ozoni me shumicë

Dizajni i Zi

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Pastrues ozoni me shumicë

Dizajni i Bardhë

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

Ozonatorë me shumicë

Dizajni i Zi

Dimensionet
240mm x 150mm x 175mm
Tensioni
220-240V/50Hz
Siguresa e integruar

KONTAKTONI

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni për një kuotim ose nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona.

Na telefononi në +45 50 10 40 70 ose na dërgoni një email në sales_albania@ozonegenerators.eu.

Ju gjithashtu mund të na dërgoni një kërkesë përmes formularit në faqen tonë të internetit daneze.

Ne kemi vetëm staf që flet anglisht në departamentin tonë të shitjeve dhe shërbimit.

Klikoni këtu për faqen e internetit në anglisht

OPSIONET TONA TË KONTAKTIT

Orari i hapjes është e hënë - e premte 10.00 - 16.00

+45 50 10 40 70

sales_albania@ozonegenerators.eu

Vesterbrogade 208 - 1800 Frederiksberg C - Danimarkë